Maintenant Fille-aînée a son écharpe aussi - tricotée de restes de Drops Eskimo (il ne me reste donc pas une miette de cette laine!)

skjerf2

Il y a un peu de neige au jardin, et les petits-enfants aidaient leur grand-père:)

bil i snø

Après, on se mettait dans le coin du canapé. Mon petit-fils voulait une écharpe aussi, et hop, Mamie tricote, bien sûr!)

sofakosen1

Ma veste : Modèle Garnstudio, laine : Drops Eskimo

Je la porte tous les jours, même s'il me manque deux boutons (il faut que j'en trouve!)

J'ai omis les côtes et rallongé les emmanchures

J'ai trouvé la laine à Strikk i ørska et me suis noyée dedans :). Photo piquée de chez Ninne:)))) 

Ragnhild

Ce n'est que le tricot en pointe de riz, on mange un tout petit peu de riz aussi ;) : 'risengrynsgrøt', riz au lait

grøtspisere

Après on tricote un peu.... trop prometteur ça, n'est-ce pas...? (3 ans samedi prochain, ma petite!)

strikking

Aujourd'hui, il neige dans toutes les directions, donc aiguilles et cheminée chauffent:)

Bises :D

***

Nå har eldstedatter også fått et laaaangt, varmt skjerf. Det var jammen på tide i vinterkulda:). Skikkelig resteskjerf; nå har jeg ikke en eneste liten tråd Eskimo igjen...

Etter litt snømåking sammen med bestefar, var det på tide å krølle seg godt sammen i sofakroken med bestemor og strikketøy. Lillegull ville også ha et skjerf, så da var det bare å sette fart på pinnene, vettu:)

Den lilla jakka fant jeg garn til på Strikk i ørska etter et skikkelig dypdykk i Eskimokassa (knabbet dykkefoto fra deg, jeg, Ninne;))))!) Hadde tenkt å strikke vrangborder også, men forlenget bare ermene og droppet dem både på ermer og bol. Jakka har hengt på meg siden den var ferdig i forrige uke - selv om den mangler et par knapper! Må rote meg ned i butikken...

Da jakka var ferdig, hadde jeg bare igjen garn til den lille, lyslilla stripa i skjerfet! Flaks!!! Det litt mørkere lilla hadde jeg tenkt å bruke til vrangborder, men de ble skjerf i stedet:D

Litt varm og god risengrynsgrøt til lunsj... (I den franske teksten leker jeg meg litt med ord: pointe de riz = perlestrikk)

Og så strikket vi litt igjen; lillesnuppa er i farta allerede! - Hun finner et nøste og et par pinner og rigger seg godt til...;) Hun viser lovende takter, ikke sant? (Blir 3 år på lørdag!)

Siden det snør fra alle kanter i dag, går både den gamle Ulefos'en og gamla med strikkepinnene varme her:)

Klemmmm:D